Lice i naličje Evropske unije

Bojan Krstić, predsednik GO SRS
Bojan Krstić, predsednik GO SRS

I prethodna, DOS-ovska i trenutna naprednjačka vlast, uveravale su srpski narod da Evropska unija nema alternativu, da nas tamo čeka ovozemaljski raj i bratski zagrljaj država – vekovnih neprijatelja Srbije, koje su samo u prošlom veku 3 puta spaljivale Srbiju do temelja.

Nasuprot njima SRS je isticala da od ulaska Srbije u EU nikada neće biti ništa, da su tamo skoncentrisani svi srpski naprijatelji na jednom mestu i da je Srbiji jedini put – saradnja sa Ruskom federacijom i ulazak u Evroazijsku integraciju.

Nasuprot devize evrofanatika „EU nema alternativu“, stajali su slogani srpskih radikala „I Kosovo i Risuja“, kao i „Srbija-Rusija, ne treba nam unija“. Godine su prolazile, a evropska šargarepa je i dalje bila ispred nosa proevropskih vlada u Republici Srbiji. Da Evropska unija služi samo da bi se iscrpo sve što se može iscrpsti od zemalja članica, koje se u toj tragičnoj uniji ni za šta ne pitaju, pokazao je i bunt Grka, koji su na svom referendumu ponosno rekli „ OXI „ Angeli Merkel i njenoj sviti u brk. Budi se nacionalna svest u Evropi. Pravoslavna Grčka je više za saradnju sa Ruskom Federacijom. U Franciuskoj se sve glasnije čuje ideja predsednice Nacionalnog fronta, Marin Le Pen o izlasku Francuske iz EU.

Najsvežiji pokazatelj tome u prilog, jeste insistiranje Velike Britanije, SAD-a i svih zemalja članica EU i NATO-a, da se usvoji sramna i lažna Rezolucija o Srebrenici, po kojoj su Srbi genocidni narod, a Republika Srpska genocidna tvorevina. Što je najžalosnije, tu inicijativu podržavaju sve države bivši kolonisti, kao i Nemačka, o čijem osećaju za genocid i ne treba previše diskutovati. I opet, glas protiv podigle su Kina i Rusija, koja je na kraju i uložila veto, sprečivši nanošenje ljage srpskom narodu.

Šešelj u Nišu: Naprednjački režim je gori od dosmanlijskog

SRS pita: Da li je svima konačno jasno ko je Srbiji prijatelj, brat, a ko neprijatelj, ko želi da uništi i degradira Srbiju i srpski narod, a ko da stane iza nje i da je zaštiti? Koliko naivan i neuk treba biti bilo koji stanovnik naše države, da još uvek veruje u bajke o dobrim namerama zemalja, članica EU i NATO, prema Republici Srbiji?!?

Ovo je samo još jedan od pokazatelja, da je spoljna politika srpskih radikala najispravnija i da se treba okrenuti Ruskoj federaciji i Evroazijskim integracijama. S tim u vezi, Niški radikali su na dan ulaganja veta Rusije na Rezoluciju u Srebrenici u Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija, proslavili ovaj potez bratske Rusije tzv. „Plavim karavanom“ – povorkom automobila, sa oznakama Republike Srbije, Ruske federacije i Srpske Radikalne stranke.

Predsednik GO Niš SRS
Bojan Krstić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *