SNS Niš: Građani dobro znaju da je pod Borisom Tadićem, Srbija uništena i opljačkana

Srpska napredna stranka Niš objavila je danas saopštenje povodom jučerašnje konferencije Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića koja je “ napala” politiku aktuelne vlasti, rekaavši “da je Niš privredno stao i da u njemu ništa normalno ne funkcuioniše”.

fbsns1
foto: FB/SNS

-SNS saopštava da građani Niša i cele Srbije odlično znaju da je upravo pod vladavinom režima Borisa Tadića i njegovih poslušnika naša država pokradena, uništena i opljačkana, a građani dovedeni do ivice egzistencije. Zato zvuči krajnje lažno i licemerno kada nam o ekonomiji govore oni koji su, preko pljačkaških privatizacija i raznih drugih sumnjivih kombinacija, pokrali narodne pare, upropastili i zatvorili na stotine nekada zdravih i uspešnih firmi, a armiju ljudi ostavili i bez plata o kojima toliko vole da pričaju, ali i bez bilo kakvog posla i nade da te plate mogu da zarade, saopštava vladajuća stranka u Nišu.

1

U njemu se dodaje da “danas, nakon dužeg vremena, u Srbiji se beleži rast BDP, kurs dinara je stabilan, fiskalni deficit je pod kontrolom, zaposlenost raste i otvaraju se nova radna mesta.

-Reformske mere Vlade za ozdravljenje države pobrale su pohvale svih međunarodnih insitucija, među kojima i MMF-a i Svetske banke. Vlada Republike Srbije, predvođena Aleksandrom Vučićem, svakodnevno se bori za oporavak devastirane privrede Srbije, za investicije i nova radna mesta. I što je najvažnije, za razliku od Tadićevog režima koji je varao, lagao i otimao od naroda, bori se za veće plate i bolji život svih građana, zaključuje se u saopštenju.

gradjanin.rs

6 thoughts on “SNS Niš: Građani dobro znaju da je pod Borisom Tadićem, Srbija uništena i opljačkana

  1. U redu,žuti su zato i pukli,a šta je sa vama. Šta ste vi dobro uradili za 4 godine. Umesto da u startu reagujete i transformišete sve što je bilo urušeno i uništeno vi i u četvrtoj godini vlasti se vadite na druge ali niko više nije glup,naredni gradonačelnik çe čupati kosu jer je ovaj sadašnji ekspert prezadužio budzet za narednih 5 godina

  2. Do kada mislite da se „vadite“ na Tadića i ostalu bulumentu ? Kada ćete VI nešto pametno da uradite ?
    3.god. pričate i samo pričate a ništa ne uradiste !
    Nego , vi da krenete od 1804.g. i od Karadjordjija i da i njega okrivite za vašu nesposobnost !
    Nemanjiće nemojte da ste spomenuli , neće narod da vam poveruje. Nemate vi pojma …

  3. Posle svih prethodnih koje niste hteli da APSITE sada prodajete maglu i udarate poslednji ekser na sanduku koji se zove Srbija. L**urde svi do jednog !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *