Novaković majicom poslao poruku “ poltronima i izdajicama” (foto)

Igor Novaković, nekada šef odborničke grupe SPS-a, a sada odbornik ove partije doneo je juče u skupštinsku salu majicu sa likom Branka Ružića, visokog funkcionera svoje partije na kojoj je naslovna strana jednog časopisa sa porukom “poltroni mogu i fatalno da završe”!

igor-poruka2
Igor Novaković prilikom jučerašnjeg ulaska u Skupštinu grada Niša

Novaković bi sigurno obukao ovu majicu dok bi imao reč za govornicom, ali ova prilika je propuštena jer se sednica nije održala zato što je opozicija blokirala govornicu i nije htela da nastavi zasedanje bez TV prenosa.

igor-poruka-4
Majca na stolici gde obično sedi

On je kasnije stavio majicu na svoju stolicu kako bi je videli odbornici i novinari tako da je poruku ipak poslao “poltronima”. Na koga je mislio to on zna, ali u poruci očigledno mnogi mogu da se pronađu, kako je na svom FB profilu postavio status, očigledno se misli na kolege iz stranke “koji su izdali sve zarad fotelje”,

Majica sa Ružićevim likom posvećena je žetonskim medijima i poltronima koji izdaju drugove zarad funkcija na vlasti. Kad jednog izdaju, izdaće i sledećeg, izdaće i koaliciju, izdaće i državu. To je induktivna metoda zaključivanja – rekao je medijima Novaković.

M.S.

One thought on “Novaković majicom poslao poruku “ poltronima i izdajicama” (foto)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *