Manćinijev „Inter“ želi Apostolovića iz „Radničkog“

Mladi fudbaler Radničkog iz Niša, Andreja Apostolović, koji je svoju karijeru počeo u istoimenom klubu iz Pirota. Odličnim igrama skrenuo je pažnju na sebe, a u debitantskoj sezoni u Superligi već imao priliku da debituje za reprezentaciju do 23 godina. Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih klubu, Apostolović je zapao za oko skautima italijanskog Intera i ukoliko se stvari poklope, mogao bi veoma brzo na probu u tim Roberta Manćinija.

Andrija-Apostolovic-Radnicki-Nis
Andrija Apostolović

Sportski direktor Radničkog Marko Jovanović potvrdio je da postoji interesovanje Intera za Apostolovića.

Jovanović je potom dodao da bi jako voleo da dođe do realizacije transfera u tako veliki klub, jer bi to uveliko pomogla Radničkom da izađe iz finansijskih problema u kojima se nalazi.

Sam Apostolović, takođe je potvrdio ovu informaciju, kako kaže, stvari su u rukama Radničkog.

– Načuo sam od svog menadžera da postoji interesovanje Intera, međutim, niko me još nije kontaktirao tim povodom. Pod ugovorom sam sa Radničkim. San svakog igrača je da igra u velikom klubu poput Intera, međutim, sve je u rukama kluba, kaže Apostolović.

On je početkom sezone potpisao četvorogodišnji ugovor sa Radničkim, prve fudbalske korake napravio u Radničkom iz Pirota, za koji je prošao sve omladinske selekcije, a poslednje dve sezone ovaj devetnaestogodišnjak nastupao je za prvi tim. Debitovao je protiv Katara u reprezentaciji Srbije do 23 godine.

A.Ilić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *