Staricu (76) jutros izujedao čopor od 12 pasa u Nišu

Staricu od 76 godina jutros oko 6,30 izujedao je čopor od 12 pasa kod Starog groblja u Nišu. Ona je pritom zadobila teže povrede, ali je van životne opasnosti. Jedna osoba se juče popodne javila Hitnoj medicinskoj pomoći da je ujedena, ali ona je „prošla“ sa lakšim povredama.

staro-groblje
Staro groblje

-Starija žena koja je jutros izujedana ima povrede po celom telu od ujeda, sem na glavi. Intervenisala je policija i Hitna pomoć, a psi su bili toliko razjareni da su napadali i našu ekipu – saopštio je Dušan Gostović, doktor Hitne medicinske pomoći. Agonija starice je trajala čak nekoliko minuta. Ovo je još jedan poziv nadležnima da reaguju oko rešavanja ovog dugogodišnjeg problema.

M.S.

2 thoughts on “Staricu (76) jutros izujedao čopor od 12 pasa u Nišu

  1. Društvo za zaštitu životinja u Nišu da plati svu odštetu. To su njihovi štićenici. Koji napadaju ljude i decu, a ne da odštetu plaća opština !!!!!

  2. Alo , be… Društvo za zaštitu životinja , odazovite se apelu gradjana , proširite svoju delatnost ! Nazovite se „Društvo za zaštitu životinja i gradjana-od životinja“ !
    Ili , dajte predlog vladi … bilo kome , ko će ozbiljno da shvati moj komentar tj. Vaš predlog : „Životinje da se ne kastriraju /muče/ , kastrirajte nas , ljude , muškog
    pola ! Kad nas kučići namirišu i ne osete testosteron , neće da nas grizu i apu , samo će nas…onode ! A i manje će da nas boli ! Za ženske … ne znam !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *