Radikali juga Srbije: Šešeljeva sloboda je velika pobeda pravde

Oslobađajuća presuda Vojislavu Šešelju u tribunalu u Hagu po svim tačkama optužnice, radikali s juga Srbije komentarišu kao veliku pobedu pravde.

rradikali

-Ko je pratio prenose suđenja, za njega ova presuda nije iznenađujuća jer je ona jedina moguća posle iznošenja svih dokaza. Jedino što se u ovom trenutku može reći je da smo prezadovoiljni jer ovo nije velika pobeda za radikale nego i za celu Srbiju – kaže Tihomir Perić, član Centralne otadžbinske uprave iz Niša.

SRS1
Vojislav Šešelj na mitingu u Nišu

Na novinarsko pitanje da li će „plavi karavan“ prodefilovati ulicama Niša, kao što je to organizovano kada je pušten iz Haga da se brani sa slobode, on kaže da će tokom poslepodneva to biti saopšteno medijima.

M.S.

One thought on “Radikali juga Srbije: Šešeljeva sloboda je velika pobeda pravde

  1. Od raznoraznih „pravdi“ svima nam trnu zubi već četvrt veka. Zanimljivo, za „pravdu“ se otimaju oni koji ništa konkretno nisu radili u životu. „Bavljenje“ „politikom“ ne spada u rad, već u parazitiranje. Za gladne, za nezaposlene, za bolesne… neće biti pravde dok je ima za raznorazne „velikane“, tj. parazite koji pune glave, sluđenom narodu, smrtonosnim ideološkim koještarijama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *