Humanitarna ulična svirka za pomoć sugrađanki Mini Anastasov (15)

Još jedna humanitarna ulična svirka održaće se večeras ispred bioskopa Vilin Grad (preko puta Foruma) kako bi se pomoglo sugrađanki Mini Anastasov, koja boluje od cerebralne paralize. Neophodno je prikupiti 260 000 dinara, kako bi Mina otišla na operaciju u Ćupriji. Svirka počinje u 19 i 30, a organizatori su članovi Akustik benda.

Svi koji žele, a barem se malo razumeju u muziku, mogu da dođu i da zajedno sviramo. Pokažimo humanist. Nišlije na noge!”, napisao je na svom Fejsbuk profilu Nikola Janković, jedan od organizatora.

Svirka će trajati dva sata, odnosno sugrađani će moći da prilože novac do 22 i 30. Sav prikupljen novac biće uplaćen za operaciju Mine Anastasov. Ovu humanitarnu akciju podržali su i drugi lokalni bendovi, među kojima je i bend “Komšije”, koji je prošlog petka organizovao humanitarnu svirku za pomoć Nišliji Nikoli Miljkoviću.

Mina Anastasov (15) do sada je imala četiri operacije u Ćupriji, gde su je operisali stručnjaci iz Rusije, a sada joj je neophodna i peta operacija. Novac možete uplatiti na račun njene majke Milene Anastasov  250-3200001131200-50  (Eurobank EFG).

D. Vasić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *