„Buč Kesidi“ posle dve godine u Nišu

Indi elektro-rok dvojac Buč Kesidi nastupiće 31. avgusta na velikom samostalnom koncertu u niškoj Banovini. Bend se u Niš vraća posle dve godine i rasprodatog koncerta za koji se danima tražila karta više.

Mladi levoruki elektro-rokenrol disko boj bend duo iz Pančeva, čine gitarista i vokal Luka Racić, i bubnjar i vokal Zoran Zarubica. Oni se posle dve godine vraćaju u grad koji predstavlja jedno od njihovih najvećih uporišta od početka karijere.

„Nakon dve godina vraćamo se na isto mesto, sada sa novim pesmama i željom da napravimo još veći koncert nego prošli. Radujemo se koncertu u Nišu, jer on ima mesto u našim srcima otkad smo počeli da sviramo“ – kaže popularni duo.

Svi fanovi mogu svakako da očekuju da opet u Nišu čuju njihove popularne pesme kao što su „Nema ljubavi u klubu“, „TIHO“, „Đuskanje ne pomaže“, „Subota“, „Nedelja ujutru“ i materijal s prvenca „Posesivno-ospulsivni hospul“

Njihov prethodni nastup u Banovini nominovan je za koncert godine na regionalnoj ceremoniji „MAC Awards“. Ulaznice će biti u prodaji od utorka, 9. jula na prodajnim mestima Tickets i online na tickets.rs, po promotivnoj ceni od 1500 dinara za prvi kontigent ulaznica.

M.T.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *