Održana prva sednica Veća Gradske opštine Medijana, podeljeni resori novim većnicima

Na prvoj sednici Veća jedine Gradske opštine u Srbiji gde SNS više nije na vlasti, Medijani, podeljeni su resori većnicima, kako bi kako naglašavaju, rad izvršne vlasti bio što efikasniji. Takođe dodeljena je i finansijska pomoć dvema porodicama za rođenje trećeg deteta.

Od sada za sport, mlade i odnose sa obrazovnim ustanovama biće zadužen većnik Milan Milenković, većnica Marijana Šatara baviće se socijalnim pitanjima žitelja Gradske opštine Medijana, a Milan Bošković komunalnom problematikom. Jelena Cuckić Dimitrijević preuzeće brigu razvoju, projektima i informisanju, a Milena Vakić baviće se pitanjima turizma, kulture i odnosima sa verskim zajednicama.

„Krenuli smo i nastavićemo da radimo kao tim. Veće će bez obzira na podelu resora, raditi i o svemu odlučivati zajedno“ – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Mladen Đurić.

Na prvoj sednici Veća Gradske opštine Medijana dodeljena je finansijska pomoć dvema porodicama za rođenje trećeg deteta, u iznosu od po 150 000 dinara, kao i određena sredstva našim sugrađanima, koji se nalaze teškoj materijalnoj situaciji.

Gradska opština Medijana, biće suorganizator Nišvila, Dana bureka, kao i manifestacije brenda Rosa, u okviru koje je planirano praćenje završnice Olimpijskih igara, odlučilo je Veće  Gradske opštine Medijana na svojoj prvoj sednici.

M.T.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *