Radnički dočekuje Napredak, spremni za meč žele da nastave gde su stali da osvoje bodove

Fudbalski klub Radnički dočekaće u četvrtom kolu Super lige Srbije ekipu Napretka na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu. Trener Radničkog Nikola Drinčić očekuje tešku i zahtevnu utakmicu u derbiju juga kako ga naziva, igrači su optimistični i ističu da idu na pobedu i tri boda. Ekipa Nikole Drinčića nije imala mnogo vremena za odmor, ali je spremna za meč i da nastave gde su stali da osvoje bodove.

Strateg Radničkog Nikola Drinčić naglašava da će ovo biti derbi juga i da je ekipa Napretka dobra ekipa koja ima fantastičnog trenera, o kome ne treba mnogo ni govoriti.

„Imaju sjajan timski duh i očekuje nas jako teška utakmica. Sigurno da je to jedna ekipa kada igra bez Saleta Marjanovića, druga kada on uđe u igru. Tu je i sjajni Krstić koji pokriva veliki deo terena, Obradović izuzetno dobar, snažan napadač. Biće to zahtevna utakmica, ali nadamo se povoljnom rezultatu. Drago mi je što ćemo ponovo igrati u Leskovcu na jednom dobrom terenu, gde će naša igra biti drugačija u odnosu na prethodni meč, gde će teren biti dosta brži, što nama odgovara, ističe“ – kaže Drinčić

Protivnik će biti težak ističe prvotimac Radničkog Radivoj Bosić jer su u dosadašnjem toku prvenstva kako kaže pokazali karakter, ali dodaje da oni idu na pobedu i tri boda.

„Polazimo od sebe i najveći je fokus na nama. Nismo imali mnogo vremena da razmišljamo, idemo na pobedu i tri boda. Bitno je da imamo veći motiv, nego u prethodnom duelu i da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Da sve ono što šef zahteva od nas sprovedemo u delo na terenu. Radujemo se što ćemo ponovo moći da igramo u jednom lepom fudbalskom ambijentu“ – rekao je Bosić.

Utakmica između Radničkog i Napretka, na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu, zakazana je za petak 09. avgust od 20 sati. Glavni sudija biće Pavle Ilić.

M.T.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *