Poziv građanima opštine Medijana da predlože šta su im prioriteti za trošenje opštinskog budžeta

Iz Gradske opštine Medijana uputili su poziv svim fizičkim i pravnim licima sa područja opštine, da dostave predloge za izradu Predloga budžeta Gradske opštine Medijana za 2025. godinu. Iz opštine navode da je ovo način da sami građani, koji najbolje znaju šta su njihovi prioriteti, doprinesu boljem kvalitetu života žitelja Medijane.

Budžet Medijane za ovu godinu je oko 259 miliona dinara, a rebalansom je on aprila uvećan za oko 11,3 miliona dinara. Predsednik opštine Medijana Mladen Đurić saopštio je početkom avgusta da je nakon ukidanja 40 plaćenih političkih pozicija ušteđeno od 150.000 evra na godišnjem nivou u gradskoj opštini Medijana i da je u pripremi rebalans budžeta kako bi taj novac bio preraspoređen.

„Želja nam je da uvažimo predloge naših sugrađana i na taj način doprinesemo boljem kvalitetu života žitelja Medijane, građani su ipak ti, koji najbolje znaju šta su njihovi prioriteti“ – kaže Đurić.

Predlozi se dostavljaju elektronskim putem na mejl gomedijana@medijana.rs, poštom ili u štampanom obliku na pisarnici GO Medijana, Pariske komune bb, kancelarija broj 3 sa naznakom „ Predlozi za izradu budžeta GO Medijana za 2025.godinu. Rok za dostavu predloga je 13. septembar 2024. godine.

M.T.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *