Milić planira formiranje Pokret za decentralizaciju Srbije i izlazak na republičke izbore, Oliver Paunović napustio grupu

Kardiohirurg Dragan Milić, osnivač i nosilac liste istoimene grupe građana, saopštio je da je plan grupe građana da postanu Pokret za decentralizaciju Srbije (PODES) i izađu na republičke izbore. Istovremeno odbornici sa liste GG „Dr Dragan Milic“, Oliver Paunović, drugi na njegovoj izbornoj listi i Milena Vakić Paunović napustili su ovu grupu građana i odlučili da formiraju svoju posebnu i nezavisnu grupu.

Milić ističe da bi pokret za decentralizaciju Srbije okupljao sve lokalne pokrete i grupe građana u Srbiji. Takođe naglašava da Paunović ima drugačiju viziju i planove za dalje političko delovanje, posebno što se tiče plana da Grupa građana preraste u Pokret za decentralizaciju Srbije.

„Gospodin Paunović ima drugačiju viziju i planove za dalje političko delovanje u odnosu na ovo što smo do sada radili kao Grupa građana „Dr Dragan Milic“ i posebno na naš plan da naša Grupa građana preraste u Pokret za decentralizaciju Srbije (PODES) sa namerom da okupimo sve lokalne pokrete i grupe građana u Srbiji kako bi učestvovali na sledećim republičkim parlamentarnim izborima“ – navodi Milić.

Grupa građana „Dr Dragan Milić“ ostvarila je dobar uspeh na lokalnim izborima održanim 2. juna, na kojima je bila drugoplasirana i osvojila 16 mandara u gradskom parlamentu.

M.T.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *