Radnički gostuje u Lučanima

Fudbaleri Radničkog u pretposlednjem kolu gostuju ekipi Mladosti u Lučanima, utakmica 29. kola igra se u subotu od 17 časova, na stadionu Mladosti. Radoš Bulatović neće biti u protokolu zbog kartona, Popara je još povređen dok su pod znakom pitanja Darko Bulatović, Borjan i Ćulum.

radnicki-borac

Trener Radničkog Milan Rastavac svestan je teškog gostovanja, očekuje da se njegov tim u Niš vrati neporažen.

Definitivno smo još uvek pod utiskom prethodne utakmice i dobrih rezultata u prethodnom delu sezone. Onog momenta kada pomislite da ste stigli na destinaciju, tu je početak kraja. Obazrivo se spremamo za narednu utakmicu. Gostujemo ekipi koja ima najboljeg strelca lige, što su parametri za kvalitetan izazov. Očekujemo dobru utakmicu, vidimo svoju šansu u tome što iz kola u kolo osvajamo bodove. I u narednoj utakmici ulazimo sa istim ciljem, jasan je Rastavac.

Nemanja Lakić Pešić veruje da dobra odbrana može da vodi do pozitivnog rezultata.

Prošao je zgusnuti raspored, u dobroj smo formi. Pokazali smo da u ovoj polusezoni imamo ogroman potencijal. Imamo samo jedan poraz u prolećnom delu sezone, nameravamo da tako i ostane. Lučani igraju ofanzivan fudbal. Verujem da uz dobru odbranu možemo da pobedimo. Odlično smo igrali celu polusezonu, nema razloga da sada stanemo, poručuje štoper Radničkog.

A.Ilić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *